Makó Sport Térség

A junior kézisek győztek, a felnőttek kikaptak

A Makó KC felnőtt férfi kézilabda csapata 33-29-es vereséget szenvedett, míg a juniorok 36-16-ra nyertek az UniTurn Kunszentmárton otthonában.

Albert Barbara – Makó

A Makó KC férfi kézilabdásai az éllovas, száz százalékos teljesítményt nyújtó UniTurn Kunszentmártonnal csaptak össze. A makóiak kissé tartalékosan léptek pályára, ennek ellenére az első félidőben jól kézilabdáztak és bírták a nyomást. Az ellenfél elég durván játszott, kihasználta fizikai fölényét. Az első játékrészben 14-13-ra még a Maros-mentiek vezettek, amit sajnos nem tudtak megtartani a mérkőzés végéig, de az egész találkozón a két együttes között csak néhány gólos különbség volt.

dsc03065

– Két junior korú játékos szerepelt a kezdőcsapatban. A meccsen nem látszódott a két csapat közti pontbeli különbség. A vereség ellenére dicséret illeti kézilabdásainkat – mondta Gera Norbert, a Makó KC férfi együttesének vezetőedzője.

A juniorok jó játékkal, magabiztosan hozták a két pontot.

dsc02678

Makó KC kezdőcsapata: Farkas József Dániel – kapus, Szilágyi Zoltán 9, Papp Dániel 8, Zsiga Roland 2, Kovács Martin 1, Zöldy Péter 1, Hegyi Noel 3.

Csere: Avramov László – kapus, Harcsás Sándor 1, Jártass Tamás 2, Szélpál Norbert 1, Vajka Bence.

A legjobb makói junior góllövők: Pusztai Martin 8, Zsiga Roland 5, Vajka Bence 7, Szélpál Norbert 5, Faragó Bence 3, Kiss Levente 3.