Makó Sport Térség

Újabb három ponttal gazdagodott az Apátfalva

A felnőtt Apátfalva SC 1-0-ra, az u-19-es csapat pedig 3-1-re győzött a KSE Balástya ellen hazai környezetben.

Albert Barbara – Apátfalva

A hazaiaknak Farkas Dániel már a 15. percben megszerezte a vezetést. Az apátfalviak előtt adódtak helyzetek, de nem tudták tovább növelni előnyüket és eldönteni a mérkőzést. Az ellenfélnek szinte helyzete sem volt, amivel megszoríthatta volna a helyieket.

dsc04091

– Az eredménnyel elégedett vagyok, bár nem játszottunk jól, de nyertünk. Úgy gondolom, hogy a tavaszi szezonban lesz esélyünk az előrelépésre, hiszen három pont a különbségünk a dobogós csapattal szemben. Sokat fejlődtünk a védekezésben a szezon kezdetétől, mert jelenleg a 4. legkevesebb gólt kaptuk. A balástyaiak ellen öt száz százalékos helyzetet kihagytunk, míg a vendégeknek talán egyetlen lehetőségük sem volt. Nem mondhatom, hogy nem megérdemelten győztünk, mert küzdöttek a fiúk. Sokat volt játékon kívül, a középpályán a labda, ide-oda pattogott a pálya minősége miatt. Nem fociztunk úgy, mint Tömörkényben, azt a mércét nehéz lesz átugorni, de jó úton haladunk – mondta Koczkás Zoltán, az Apátfalva SC vezetőedzője.

kiemelt

Apátfalva SC: Köteles AttilaHorváth Gábor, Rakity György, Ocskó Noel (Graur Demeter), Katona Attila, Karsai Gábor (Sarnyai Tamás), Matuz Tamás (Sóki János), Szabó Norbert (Bacsa Márió), Juhász Dénes, Baranyi András, Farkas Dániel (Herczeg Tamás)