Farkas Éva Erzsébet polgármester Bátori Éva operaénekessel, Nagyné Zombori Margit intézményvezető-helyettessel és Biró István parókussal közösen gyújtotta meg az adventi koszorú első gyertyáját. A városi díszkivilágítást is felkapcsolták, így esténként ünnepi pompában világít Makó.

Gajáta Fanni – Makó

A Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat és az Anima Prizma Mozgásműhely káprázatos produkciójával vette kezdetét a makói adventi programsorozat. A tüzes előadást az érdeklődők nagy érdeklődéssel figyelték, készültek a fotók és a videók, illetve a kicsik a mozdulatokat próbálták utánozni.

dsc_7669

Bátori Éva operaénekes szerint az ünnep idejével nem csak az otthonunkban, hanem a lelkünkben is rendet teszünk. Nagyné Zombori Margit intézményvezető-helyettesnek a Karácsony egy csodával ér fel, amelyet nem csak anyaként és nagymamaként, hanem pedagógusként is megélhet. A legnagyobb ajándékok kedves szavakkal, jó kívánságokkal és szerető érzésekben adhatóak, kaphatók – véli a tanár.

Galériánk:

A vendégek köszöntője után Biró István parókus áldotta meg az adventi koszorút, majd a polgármesterrel, az operaénekessel és az intézményvezető-helyettessel közösen gyújtották meg a hit lángját. Zárásul a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyermekkórusa énekelt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest