Makó Színes

Új oldalát mutatta az Ismerős Arcok Makón – galéria

Az Ismerős Arcok tartott szuper hangulatú koncertet pénteken este a sportcsarnokban. Megtelt a lelátó és a színpad előtti tér is. Néhány régebbi dalt most más megközelítésben adtak elő. Sikerük volt.

Major Zsuzsanna – Makó

Már elővételben többszáz jegy fogyott, a helyszínen még nagyjából ugyanennyi a péntek esti makói Ismerős Arcok koncerten. Sokan jöttek családdal, gyerekkel együtt. Mások barátokkal, kollégákkal buliztak a sportcsarnokban. Aki ülve szerette volna hallgatni a zenekart, az a lelátón megtehette, aki táncolni akart, az pedig lement a színpad elé.

dsc_0608

Orosné Spák Hedvig főszervező elmondta, jóismerősei neki a zenekar tagjai, többször voltak a barátnőivel a koncertjükön. – Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt ilyen nagyobb koncert Makón, és az emberek mindig mondják, hogy nincs semmi a városban, úgyhogy úgy gondoltuk: Legyen!- mondta.

dsc_0605

Nyerges Attila, az Ismerős Arcok Zenekar énekese és szövegírója elmondta, a koncert különlegessége az, hogy 2-3 hete váltották a nyári műsort a télire. Így mást játszottak Makón, mint mondjuk legutóbb Vásárhelyen.

dsc_0705

– Az eddig megjelent nyolc albumhoz, bizonyos régebbi dalokat átdolgoztunk, gondolok itt például az ’56-os dalunkra… Jövőre egy nagyszabású akusztikus koncertet tervezünk, erre készülve jött az ötlet, hogy egyrészt a hangszerparkot is változtatni kellene, másrészt pedig a dalokat teljesen át kell dolgozni – mesélte a frontember.

Az új hangzásvilág bejött az embereknek. Sokan énekeltek a lelátókon, vagy táncoltak lenn a színpad előtt. A koncerten készült  galériánkat innen lapozhatja:

navigate_before
navigate_next