Makó Sport Színes

Katus Attila megtornáztatta a makóiakat

Nem csak Makóról, hanem a kistérségből is érkeztek Katus Attila makói roadshowjára. Az edző egy órás sportolás után életmód tanácsokkal látta el a résztvevőket.

Gajáta Fanni – Makó

Már a kezdés előtt fél órával szép számmal gyülekeztek azok a hölgyek, akik úgy döntöttek, hogy a délelőttöt Katus Attila személyi edzővel és életmód tanácsadóval töltik – természetesen sport formájában. Mindenki nagyon várta az órát, sokaknak nem volt ismeretlen a Best Body aerobik sem.

dsc_7514

Attila az őszi roadshow keretén belül nem csak az országot járja, hanem a határon túli településeket is: mint elmondta, ez egy nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis Zentán mintegy 300 embert sikerült megmozgatnia. A 20 helyszínes turné során nem véletlen, hogy Makóra is eljött.

Rozsnyai Renátával nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Reni egy nagyszerű sportoló, remek nő és egy tökéletes példa, hogy anyukaként is lehet valaki aktív – fogalmazott Katus Attila. – Renivel egy kisteleki rendezvényen találkoztam néhány évvel ezelőtt. Azóta tartjuk a kapcsolatot.

dsc_7558

Bár főként a hölgyek érdeklődtek a délelőtti program, azonban egyedüli férfiként Török Levente is részt vett rajta. Mint kiderült, Bíró Szilviával, a párjával érkezett, aki gymstick edző Budapesten.

– Régebbről ismerjük Katus Attilát, illetve Szilvinek közös fellépése is volt vele. Ilyenkor én mindig támogatom és elkísérem a rendezvényekre. Azért jöttem ma is ide – árulta el Levente, akinek a sport is fontos szerepet játszik az életében. – Körülbelül 7 vagy 8 alkalommal tornáztam már Attila óráján, így én tudom, hogy ma mire számíthatok.

dsc_7559

– Lassan 10 éve sportolok, régen aerobikoztam, most pedig Renihez járok a Spirit Fitneszbe, zsírégető és alakformáló tornára – vette át a szót a makói Frankó Melinda. A fiatal lánynak fontos a sport és odafigyel az étkezésre is. – Azért jöttem el, mert Attila egy világbajnok és érdekel, hogy milyen lehet egy órája. Nézegettem videókat is tőle.