Kék hírek Térség

Százezret fizetnek a nagylaki rablóért

Még márciusban ütött meg, majd rabolt ki egy embert egy ismeretlen az egyik nagylaki buszmegállóban. A rendőrség most tűzött ki az ügyben 100 ezer forint nyomravezetői díjat.
MH-CSMRFK
A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.  A rendelkezése álló adatok szerint az ismeretlen tettes idén március 30-án 20 óra körül Nagylakon, a buszmegállóban egy alkalommal ököllel arcon ütött egy férfit, akit pénzének átadására szólított fel. Az elkövető ezután elvette a sértett pénztárcáját és készpénzét.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.