Hírek Makó Színes

Saját parkja lesz a Gloriusnak

Jövő év tavaszára saját parkkal gazdagodik a makói Grand Hotel Glorius épületegyüttese. A négycsillagos szálloda és a Vigadó közti tér Birizdó Gabriella szobrászművész tervei alapján készül el.

MH – Makó

Birizdó Gabriella festőművész, szobrászt kérte fel a Glorius vezetősége, hogy álmodja meg a szálloda és a Vigadó közötti terület art deco stílusát. Az elismert alkotó referenciái között számos park és köztér található, melyeket mind az általa készített szobrokkal tervezett meg.

– Mikor elkészült a Vigadó, már akkor tudtuk, hogy szeretnénk egy saját parkot, ami a 4 csillagos szálloda színvonalát tükrözi – tudtuk meg Rosta Enikőtől, a hotel marketing vezetőjétől.

Ezzel a beruházással a Glorius Vigadó esküvő szolgáltatása is bővül, hiszen így már lehetősége nyílik a jegyespárnak arra, hogy egy igazán nívós környezetben, a hotelen belül, de mégis a szabadban mondhassák ki az igent. – Szinte kivétel nélkül minden jegyespár, aki eddig ellátogatott hozzánk, azonnal beleszeretett a Vigadó báltermébe és le is foglalta a tervezett lakodalmához. Azonban hiányolták azt a romantikus és igényes helyszínt, ahol a násznéppel karöltve örök hűséget fogadhatnak egymásnak. Ezzel az építkezéssel azonban már erre is lesz lehetőség – hívta fel a figyelmet a marketinges szakember.

A parkban lesz a tervező által megálmodott szobor, vízesés, pihenő padok és gyönyörű növények is, melyek egésze egy igazán impozáns egységet alkot majd. A munkálatok már elkezdődtek, és a befejezés előreláthatólag 2017 tavaszán várható.