Galéria Színes Térség

Lampionos felvonulással záródott az ovis buli

Jótékonysági óvodai délutánt rendeztek a királyhegyesi óvodában. A befolyt összegből egy fényképezőgépet szeretnének venni, amellyel megörökíthetnék az óvodai életet.

Gajáta Fanni – Királyhegyes

Kellemes hangulatú délutáni rendezvénnyel készültek a királyhegyesi óvodások: a Réce-ruca vadliba rendezvényen a gyerekek felidézték a Márton-napi események, illetve közösen is énekeltek a Hegyesi Dalkörrel.

dsc_7420

– A délután abból a gondolatból jött létre, hogy még szorosabbá tegyük az óvoda kapcsolatait a szülőkkel, a falu civil szervezeteivel és a lakossággal is. Akár hagyományteremtő célja is lehet a királyhegyesi közösségi élet színesítése érdekében – fogalmazott Németh Angéla tagintézmény-vezető.

A rendezvényre a szülők finomabbnál finomabb süteményeket készítettek. A jótékonysági délutánon befolyt összegből egy fényképezőgépet szeretne az intézmény vásárolni, hogy az óvodai élet minden pillanatát meg tudják örökíteni.

dsc_7356

Kiss Diána kislánya, Jázmin két éve jár a helyi intézménybe. Az anyuka elmondta, a pici legszívesebben rajzolni szeret otthon és az óvodába, illetve verseket is kedveli. A délutáni rendezvényre nagyon készült.

– A mostani fényképezőgépünk elromlott, ezért is gondoltuk, hogy ezt a babazsúrt megszervezzük – mondta az anyuka. – Elég ritkák ilyen rendezvényeink. Régebben több volt, mostanság kevesebb. Remélem, a falu lakói vevők erre és hagyományt teremtünk vele.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next

Az óvodások táncoltak, énekeltek, s persze jókat mókáztak együtt és az óvó nénikkel is. A székfoglalónak és a vonatozásnak is nagy sikere volt. Legjobban az esti lampionos felvonulást várták, amelyre saját maguk készítették a fényeszközeiket.