Makó Sport Térség

Izgalmas az őszi idény hajrája

Az M-Foci Kft. rangadót játszik a Tiszasziget SE-vel hazai pályán, az Apátfalva SC a KSE Balástyát, az M-Foci Kft. II a Csanytelek SC-t fogadja szombaton. A Makó KC férfi kézilabda csapata szombaton az UniTurn Kunszentmárton otthonába látogat.

Albert Barbara – Makó

Az őszi idény utolsó fordulójában az M-Foci Kft. a Tiszaszigettel mérkőzik meg. Izgalmas találkozóra számíthatunk, hiszen az ellenfél harmadik, míg a Maros-mentiek másodikok a tabellán. A Csongrád csak három ponttal vezeti a bajnokságot, így még bármi történhet.

dsc01366

– Három hete elmondtam, hogy szerintem a csongrádiak is fognak pontokat veszíteni és bekövetkezett. Bízom benne, hogy győzünk szombaton és őszi elsők leszünk. Ha a második vagy harmadik hely jön össze az sem gond, a lényeg, hogy a tavaszi idény végéig versenyben maradjunk a bajnoki címért – árulta el Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

Az Apátfalva SC múlt heti győzelmével feljött az ötödik helyre és csak három ponttal marad le a dobogóról. A fiúk a balástyaiak ellen a siker reményében lépnek pályára.

dsc01897

Az M-Foci Kft. II 0-0-ás döntetlent játszott a Zsombó SE otthonában. A következő állomásuk a középmezőnyt erősítő Csanytelek elleni meccs. A makói csapat továbbra is magabiztosan vezeti a megyei másodosztályú bajnokságot.

A Makó KC férfi kézilabdásai az éllovas UniTurn Kunszentmártonnal csapnak össze idegenben.