Hírek

Eltűnt egy testvérpár Makóról – nem látta őket?

Eltűnt Makóról még tegnap reggel két iskolába induló testvér. Horváth Gábor Márkot és Horváth Anna Mercédeszről a rendőrség csak azt tudja, hogy busszal Hódmezővásárhelyre utaztak. A makói kapitányság most az Önök segítségét kéri. Ha látták az alább olvasható telefonszámok egyikét hívják.

MH-CSMRFK

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 14 éves Horváth Anna Mercédesz és testvére, a 12 éves Horváth Gábor Márk eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint szerdán nem sokkal 7 óra után az egyik makói lakásotthonból iskolába menet ismeretlen helyre távoztak, és azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig azt állapították meg, hogy Makóról busszal Hódmezővásárhelyre utaztak.

Horváth Gábor Márk 160 centiméter magas az átlagosnál kicsit erősebb testalkatú. Szeme színe barna, haja rövid, barna. Eltűnésekor kék dzsekit, sötét nadrágot, kék színű magas szárú cipőt és kék alapon mintás hátizsákot viselt.

Horváth Anna Mercédesz 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, festett, vöröses színű, szeme színe barna. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, kis méretű mintás dzsekit, alatta hosszú ujjú felsőt, valamint egy vállpántos, piros táskát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható két gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.