A Makó KC u-14-es csapata Gyomaendrődön kezdte a bajnokság első fordulóját. Az utánpótlás együttes három mérkőzést játszott, egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget jegyezhetett.

Albert Barbara – Makó

A makói serdülő lánycsapat a Békés megyei u-14-es bajnokságban indult egyedüli Csongrád megyei együttesként.

– Önmagunkhoz képest szeretnénk a legjobbat kihozni. A cél, hogy jó alapokat kapjanak a lányok és kesébb ne vesszenek el a süllyesztőben, hanem junior és felnőtt csapatokban is megálljak a helyüket. Reméljük, hogy esetleg egy éremmel is megkoronázhatjuk majd a teljesítményünket – számolt be Kozserán Beáta, az u-14-es csapat edzője.

unnamed

Az első két meccs kétszer 20 perces volt, a harmadik pedig kétszer 15 perces. A Makó KC három meccsből egyet megnyert, egy döntetlent játszott és egyet elvesztett.

– A korai indulás megviselte játékosaimat, álmosan kezdtük a bajnokság nyitómérkőzését a tehetséges újkígyósiakkal. Azonban fokozatosan belelendültünk a játékba a gyomaendrődiek ellen és egy igazán izgalmas rangadót játszottunk. Nagyon tanulságos volt a hazaiakkal vívott küzdelem. Felfokozott állapotban is higgadtan ki kell használnunk helyzeteinket. Összességében elégedett vagyok játékosaimmal, és örülök, hogy mindenki pályára léphetett – mondta Kozserán Beáta.

A Maros-mentiek december 3-án Újkígyóson lépnek pályára.

Eredmények:

I. mérkőzés: Felföldi ISE- Makó KC 21-9 (8-5)

II. mérkőzés: Gyomaendrőd KC- Makó KC 14-14 (7-8)

III. mérkőzés: Mezőtúr KC- Makó KC 1-17 (0-9)

Makó KC: Stefanik Bianka – kapus, Farkas Dalma, Máriás Diána Nóra, Lakatos Virág, Szűcs Boglárka, Rácz Viktória, Kiss Virág

Csere: Bartucz Fanni – kapus, Balázs Alexandra, Lázár Dzsenifer, Nagy Csenge, Nagy Eszter, Jó Melinda

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest