A Makó KC női kézilabdásai 40-27-re győztek a Szeghalmi NKC ellen a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

Jól zárta az őszi idényt a Makó KC, hiszen a kilenc bajnoki mérkőzéséből hetet megnyert. A csapat jelenleg második a tabellán, a Szarvasi NKK csak jobb gólkülönbséggel vezet.

dsc04014

A makóiak simán hozták a szeghalmiak elleni meccset, többnyire a gólkülönbségre koncentráltak. Az első félidő végén már nyolc találatos különbség volt a két együttes közt, a hazaiak a második játékrészben tovább növelték előnyüket. A mérkőzésen azok is lehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet játszottak. A szurkolók nagyon élvezték a találkozót, jó hangulat uralkodott a lelátón.

dsc03997

Dénes Dorka, a juniorok egyik legtehetségesebb játékosa is szerepet kapott a meccsen, ugyan mezőnyből nem lőtt gólt, de a heteseket hibátlanul értékesítette. Az ő játéka a makói klub utánpótlás nevelő munkájának eredménye. Több hiba is becsúszott a találkozón, de sok szép egyéni megoldásokat láthatott a közönség. Rózsa Veronika hetek óta kiemelkedően jól kézilabdázik. Draxler Dorottya csapatkapitányunk betegen vállalta a meccset, ennek ellenére nagyon lelkesen lépett pályára. Úgy gondolom, hogy a kitűzött célokat a csapat az őszi idényben elérte, most egy kis szünet következik – árulta el Nagy János Miklós, a Makó KC női együttesének vezetőedzője.

dsc04005

Makó KC: Cseh Petra – kapus, Nagy Nikolett 1, Draxler Dorottya 2, Draxler Orsolya 11\4, Kozserán Beáta 7, Rózsa Veronika 6, Molnár Anna 4.

Csere: Ocsenás Eszter – kapus, Szeder Réka 3, Dénes Dorka 4\4, Debreceni Kata 1, Antal Nikolett 1.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest