Makó Sport Térség

Magabiztosan győzött az M-Foci Kft

Az M-Foci Kft. 4-0-ás győzelmet aratott a Kiskundorozsmai ESK ellen idegenben.

Albert Barbara – Szeged/Kiskundorozsma

Jól kezdték a mérkőzést a makóiak, látszódott, hogy a győzelemért utaztak Kiskundorozsmára. A 16. percben a Maros-mentiek megszerezték a vezetést Tóth Timotheusz révén. Az ellenfél megpróbált egyenlíteni, de a vendégek védelmét nem tudták áttörni. Nem sokkal a szünet előtt a rivális nem figyelt a jobb oldalon induló Szil Zsoltra, aki belőtte a makóiak második gólját. A csapatok 2-0-ás eredménnyel mehettek az öltözőbe.

dsc04233

A második játékrészben a Maros-mentiek nem elégedtek meg a félidei előnyükkel és az 56. percben Gémes Bence egy kiugratást követően a hálóba juttatta a labdát. A 64. percben Bánóczki Dániel is betalált a kapuba és ezzel 4-0-ra eldöntötte a meccset a makóiak javára.

dsc04256

– Érthetetlen a játékvezető és a hazai csapat döntése, hogy két egymás mellett lévő pálya közül a sároson fociztunk a tökéletes állapotban lévő műfüves pálya helyett. Azt gondolom, magabiztosan nyertünk, attól függetlenül, hogy nem lehet jól játszani ilyen rossz minőségű talajon. Egy percig sem forgott veszélyben a három pont sorsa, akár nagyobb különbséggel is győzhettünk volna – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.