Blog

Ő a nagy Ő?

A szerelem nagyon bonyolult, a nagy Ő megtalálása nehéz, bármennyire szeretnék a nők és a férfiak. Az út során számos akadály adódik, nem elég csak a külső tökéletesség, a belső harmóniát egyaránt meg kell teremteni.

Sok nő és férfi csak a külső szempontokat veszi figyelembe, ha tartós kapcsolatra vágyik valaki, akkor pedig a belső értékek elengedhetetlenek. Egy pár életében számos buktató van, amin csak közösen lehet túllépni.

Még a legideálisabb kapcsolatokban is néha adódnak nézeteltérések, problémák. Sok esetben az idő elteltével az addig tökéletesnek vélt párok szintén elhidegülhetnek egymástól. Honnan lehet sejteni, hogy ő a nagy Ő és érdemes harcolni érte? A következő sorokban olvasható néhány jel, ami erre utalhat.

A legtöbb nő arra vágyik, hogy a férfiak kényeztessék, a tenyerükön hordják. Nem szükséges a legbonyolultabb dolgokra gondolni: egy szál vagy esetleg egy gyönyörűséges csokor virág is már elkápráztatja a szíveket. Nagyon lényeges az egymásra való odafigyelés, a másik közelségének az érzése, a csók, az ölelés, apró meglepetések. Gondoljunk csak egy rövid, pár soros, szavas üzenetre, melyek jelentéktelennek tűnnek, de egy párkapcsolatban mégis rengeteget jelentenek. Szeretlek életem, te vagy a szemem fénye, egész nap rád gondolok kincsem, egy percig sem bírok élni nélküled, bizonyítják egy nő/férfi előtt, hogy körülötte forog a világ és ő a legfontosabb párja életében. Mekkora meglepetés, ha valakinek a társa hamarabb hazaér a munkából s főz egy ínycsiklandozó vacsorát, vagy meghívja egy romantikus vendéglőbe, egy gyertyafényes estére. Mindenki vágyik a pihenésre, kikapcsolódásra, ahol kettesben lehetnek. Tilos elfelejteni, hogy mindenki szereti, ha a kedvében járnak például: a partner elkíséri vásárolni, meghívja moziba, esetleg kedvenc koncertjére jegyet szerez. Ha a párok a mindennapi problémák, gondok elől elmenekülnek és csak egymással törődnek szintén felfrissítheti a kapcsolatokat. Betegség, problémák, nehéz helyzetek esetén is egy igazi társ mindig segít, minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldognak lássa szerelmét.