Kék hírek Makó Térség

Karambolozott két Volkswagen a palotai úton- VIDEÓ

Egy piros Volkswagen Golf szaladt bele, előzés után egy utánfutót húzó fehér Volkswagen mikrobuszba  a Makó és Csanádpalota közötti úton – értesültünk egy arra haladó autóbusz utasától.  

MH-Makó/Csanádpalota

Tudósító: Major Zsuzsanna

Frissítve:

21:00 VIDEÓBAN a részletek. Halászné Haiser Mária elmondja, ő mit látott.

20.17, Galériánk:

navigate_before
navigate_next

Korábban írtuk:

A hivatalos jelentés szerint: Egy személyautó Csanádpalota felől Makó irányába közlekedett ma délután 16 óra 30 perckor, amikor hátulról egy mikrobusznak ütközött a 4434-es út 78. kilométerszelvényében. A balesettel összefüggésben a személyautóban ülő három személy az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyen sérült. A személyautó vezetőjét a rendőrök mintavételre előállították – közölte Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A Volkswagen transzporterben napszámosokat szállítottak. A balesetben egy személy könnyebben sérült meg. A helyszínről elmenekült sofőr pedig, olvasónk szerint, nem volt együttműködő, hadakozott az őt elfogó rendőrökkel.

15135584_1340794675953985_228907781_n

Olvasónk szerint a piros Volkswagen megelőzött egy román kamiont és bele ment a fehér Volkswagenbe, mely utánfutón szállított egy kistraktort. A piros autó vezetője ugyan elszaladt, de a rendőrök hamar elfogták.

Galériánk a helyszínről, tudósítónk érkezésekor:

navigate_before
navigate_next