A Makó KC férfi juniorjai 27-19-es győzelmet arattak, a felnőttek pedig 22-32-es vereséggel folytatták bajnoki szereplésüket a Mezőtúri AFC otthonában.

Albert Barbara – Makó

A makói juniorok simán, nyolc gólos különbséggel hozták a mezőtúriak elleni mérkőzést, annak ellenére, hogy két-három meghatározó játékosuk hiányzott.

– Örülök a győzelemnek, két vereség után jól jött, újult erőt ad. Nagyon motiváltan léptünk pályára, már kötelező volt a siker. Jó a csapatösszetartás, a játékban meg igyekszünk folyamatosan fejlődni, javulni. Remélem, hogy a hazai meccsre kiegészülünk a hiányzókkal és még több találattal nyerünk – avatott be Vida Csaba, a juniorok hálóőre.

dsc02667

A Makó KC felnőtt csapata a múlt heti győzelme után sajnos kikapott Mezőtúron. Az első félidőben a fiúk jól kézilabdáztak, de a második 30 percben nagyon sok technikai hiba becsúszott, sőt fizikálisan is erősebb volt az ellenfél.

– Az első játékrész alapján nem volt benne a mérkőzésben ez az eredmény. A második félidőben fegyelmezetlenül, rengeteg hibával játszottunk, sok helyzetet kihagytunk – mondta Gera Norbert, a makóiak vezetőedzője.

Makó KC: Farkas József Dániel – kapus, Szilágyi Zoltán 4, Papp Dániel 6, Vikor Tamás 3, Hegyi Noel 1, Berta Gábor 5, Veréb Gergő

Csere: Avramov László – kapus, Zöldy Péter, Harcsás Sándor, Holló Ákos 1, Zsiga Roland, Sándor Róbert

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest