Az u-19-es Maros-menti UFC 4-2-re, míg az u-17-es 4-3-ra győzött a Mórahalom VSE ellen idegenben.

Albert Barbara – Makó

Az u-19-es makói focisták jól teljesítettek ebben a fordulóban is, győzelmükkel jelenleg a második helyen állnak a tabellán és csak négy pont a különbségük a Várfürdő-Gyulai Termál FC-vel szemben.

A Maros-mentiek a 21. percben szerezték meg a vezetést Sirokmán Zoltán révén majd Czebe Ádám és Kardos Ákos is betalált az első játékrészben. A mórahalmiak még szépítettek, így az első félidő 3-1-re végződött. A szünet után Kardos Ákos ismét gólt lőtt, sőt a rivális szintén a hálóba juttatta a labdát, de a makóiak 4-2-vel bezsebelték a három pontot.

dsc01553

A u-17-es Maros-menti csapatnak jól indult a mérkőzés, hiszen Bakos Alex duplájával a 6. percben már 2-0-ra vezetett. A harmadik gólra sem kellett sokat várni, mert a 11. percben Frank Boldizsár Csaba tovább növelte a makóiak előnyét. A második félidőben sajnos kissé elaludtak a fiúk és 3-3-ra kiegyenlítette a meccset az ellenfél. Azonban, a vendégek a 86. percben Frank Boldizsár Csaba találatával megnyerték a találkozót.

dsc03889

Frank Boldizsár Oravecz Bencével és Beke Dániellel

– Szerintem esélyesek vagyunk a dobogóra, nincs olyan csapat, amelyiket ne tudnánk legyőzni. Hatalmas hátrányból indultunk, ugyanis a bajnokság első pár fordulójában pontokat veszítettünk, de ezt próbáljuk behozni. Igyekszem biztatni a csapattársaimat meccs közben, hogy képesek vagyunk küzdeni az eredményért és egymásért. Az idény elején több új játékos érkezett és páran távoztak, de már egyre jobb az összhang köztünk a pályán – árulta el Beke Dániel, az u-17-es Maros-menti együttes védekező középpályása.

U-17: Molnár Zétény Márton, Farkas Gergő, Giba Ádám, Nagy Rajmond, Horváth Martin, Benkő Roland, Csehó Mihály Sándor, Beke Dániel, Bakos Alex 2, Frank Boldizsár Csaba 2, Vas Károly

Csere: Gera Dániel, Zoppé Marcell, Csávás Csaba, Schneider Eliot

U-19: Varga Árpád Zoltán, Somogyi László Dávid, László Levente, Nagy-György Balázs, Posztós László, Herczeg Barnabás, Bartucz Máté, Sirokmán Zoltán 1, Czebe Ádám 1, Kardos Ákos 2, Megyesi Martin

Csere: Szilvási Sándor, Krajnyák Attila, Benkő Botond László, Nagy József, Mészáros Márk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest