A Makó KC női kézilabdásai 30-24-re nyertek a Gyulasport NKFT otthonában.

Albert Barbara – Makó

A makóiak a múlt heti vereségük után győzelmi szándékkal léptek pályára és megakarták mutatni, hogy mit tud a csapat.

– Ha az algyőiek elleni mérkőzés három perccel tovább tart, akkor nyertünk volna. Becsúszott néhány technikai hiba, sőt több bírói tévedés is azon a találkozón, de a végére feléledtek a lányok – mondta Nagy János Miklós, a makóiak vezetőedzője.

dsc04005

A gyulaiak rendkívül lendületesen játszottak, emberfogással próbálkoztak, de a vendégek jól megoldották a feladatot. A Makó KC kétgólos hátrányból (15-13) felállt és végül magabiztosan hozta a meccset.

– Nagyon elégedett vagyok a csapattal, hihetetlenül jól kézilabdáztak különösen a második félidőben. Nagyon határozott, hatosfalas védekezés jellemezte a játékunkat, sőt jól védtek kapusaink. A második 30 perc elején volt egy negyed óránk, amikor sok góllal elhúztunk, ez nagyban hozzájárult a végeredményhez. Gyönyörű egyéni megoldásokat is láthattunk a mérkőzésen, de lényegében mindenki hozzátett valamit a győzelemhez. Rózsa Veronika beálló játéka kimagaslott, öröm volt nézni. Debreczeni Kata rengeteget dolgozott a védekezésben, hogy az ellenfél ne tudjon felzárkózni, de a támadásokat szintén segítette – árulta el a tréner.

dsc04014

Makói KC: Cseh Petra – kapus, Nagy Nikolett 2, Draxler Dorottya 3, Kozserán Beáta 7\1 Rózsa Veronika 5, Antal Nikolett, Debreczeni Kata 3

Csere: Ocsenás Eszter – kapus, Molnár Anna, Draxler Orsolya 10\4, Szeder Réka, Dénes Dorka, Kutasi Dóra

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest