A Makó KC női juniorjai egymás után két mérkőzésen kaptak ki, de továbbra is nagy lelkesedéssel gyakorolnak és igyekeznek bizonyítani.

Albert Barbara – Makó

A Makó KC női junior csapata sajnos a legutóbbi két bajnoki fordulóban vereséget szenvedett. Azonban, a lányok nem veszítettek a játékkedvükből és nagyon készülnek a hétvégére.

dsc02301

– A probléma, hogy megijedünk az előttünk álló lehetőségektől és nem használjuk ki helyzeteinket. Edzőmeccseken, edzéseken magabiztosak vagyunk, amit nem tudunk visszaadni a tétmérkőzéseken. Nem megy a találkozókon, amit gyakorolunk. Nagyon sok technikai hibával játszunk, ami megengedhetetlen – számolt be Draxler Orsolya, a Makó KC női junior csapatának vezetőedzője.

A fiatal tehetségek nagyon összetartóak és igyekeznek felállni ebből a helyzetből is, hiszen még sok van hátra az idényből.

dsc02294

– Sokkal jobban kellene bíznunk magunkban, hogy megcsinálhatjuk, nyerhetünk. Ha vezetünk, el kell hinnünk, hátrányban pedig nem szabad feladnunk a küzdést. Rendkívül sokat dolgozunk a lányokkal és szembetűnő a fejlődés, amit sajnos tétmeccsen még nem mutattunk meg, de azon leszünk, hogy bebizonyítsuk, mire vagyunk képesek – mondta a tréner.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest