Ország-világ Sport Térség

Nehéz meccsen hozta a kötelezőt az Apátfalva – videóval

Az Apátfalva SC 2-0-ra nyert a Székkutas TC ellen hazai szurkolók előtt.

Albert Barbara – Apátfalva

A nehéz időjárási viszonyok ellenére látszódott, hogy az apátfalviak mindenképpen győzelmi szándékkal léptek pályára. Az első játékrészben több lehetőségük is adódott a hazaiaknak, amiket nem használtak ki. A 26. percben Karsai Gábor megszerezte a vezetést a helyiek javára. A szünetig az apátfalviak akár eldönthették volna a találkozót.

– Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk, sokat tettük a győzelemért. Az időjárás nagyon megnehezítette a feladatunkat, sőt a játékvezető sem volt a helyzet magaslatán, ilyen viszonyok közt nehéz megítélni egy-egy megmozdulást. Nyomás alatt léptünk pályára, mert a múlt hétvégi meccs nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de ma javítottunk – árulta el Koczkás Zoltán, az Apátfalva SC trénere.

dsc04095

A második félidőben a hazaiak kissé elfáradtak, a vendégek megpróbáltak egyenlíteni. A helyiek előre dobott labdákkal próbálkoztak s egy ilyen akció közben a székkutasiak szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a bíró végül büntetőt ítélt. Farkas Dániel erős lövésébe, bár belekapott a vendégcsapat kapusa, de nem tudta hárítani.

dsc04075

– A második játékrészre kicsit elfáradtunk, sokat futottunk feleslegesen a sáros talaj miatt. Ráadásul az ellenfélnek több lehetősége volt a változtatásra, jól cseréltek, nehéz volt kontrollálni a játékot. A mérkőzés vége fele kaptunk egy tizenegyest, ami teljesen jogos volt és ezzel eldőlt a meccs. Ebben az időben nem lehetett szépen játszani, de mondtam az öltözőben, a fő cél az eredmény. Nagyon sok csiszolni valónk van, ami pozitívum, az egymásért való küzdelem, ami látszódott – mondta a vezetőedző.

dsc04144