Makó Sport Térség

Győzelemre hajtanak a csapatok

A Makó KC női kézilabda csapata a Gyulasport NKFT-vel mérkőzik meg, míg a férfiak a Mezőtúri AFC-vel csapnak össze idegenben. Az M-Foci Kft. szabadnapos, az Apátfalva SC a Székkutas TC-t fogadja hazai pályán, az M-Foci Kft. II rangadót játszik a Csengele KSE-vel Makón.

Albert Barbara – Makó

A Makó KC női kézisei szombaton az ötödik Gyulasport NKFT-vel játszanak idegenben. A két csapat közt jelenleg öt pont a különbség. A makói férfi kézilabda csapat vasárnap a hatodik Mezőtúri AFC otthonába látogat.

dsc03065

Az Apátfalva SC csanyteleki veresége után szombaton a Székkutas TC ellen javíthat hazai pályán.

dsc03214

– Elsősorban a legfontosabb a győzelem. Remélem, a csapat stabilizálni tudja a védekezést és hatékonyabb lesz a támadó játékunk is. Újra csapatként kellene pályára lépnünk, akkor nem marad el a siker sem. Szerencsére eltiltott labdarúgónk nincs, de vannak sérültjeink, akik reméljük, a hétvégére felépülnek – árulta el Koczkás Zoltán, az apátfalviak edzője.

dsc01889

Az M-Foci Kft. szabadnapos a hétvégén. Az M-Foci Kft. II szombaton a második Csengele KSE-t fogadja hazai környezetben. A hazaiak hat ponttal a vendégek előtt állnak a tabellán.