Hírek

Ilyen cukik voltak a makói ovisok az Almásiban- VIDEÓ

Hullahopp karikával szaladtak, labdával ügyeskedtek és tornáztak a makói ovisok a Makói Általános Iskola és Művészeti Iskola délelőtti sportnapján. Több mint százan mozogtak együtt. Videót is mutatunk. Annyira cukik.

Major Zsuzsanna – Makó

Ennél cukibb dolgot nem sűrűn látni, egy sportrendezvényen, mint amikor több mint száz ovis mozog, sportol egyszerre és ügyeskedik azon, hogy az ő csapatuk legyen a feladatokban a legjobb. Persze a verseny csak jelképesen az, hiszen mindenki kap ajándékot a Makói Általános Iskola Almási tagintézményétől. Facebook oldalunkon, élőben mutattuk:

Élőben melegítenek az ovisok az Almásiban! ❤️? olyan cukiiiik ???

Közzétette: Makó Híradó – 2016. november 10.

A rendezvény az Óvoda az iskolában nevet kapta. Bába Andrásné, a Makói Óvoda intézményvezetője elmondta, több mint 100 ovissal jöttek. Azért tartották fontosnak a részvételt, mert az oviban kiemelt szerepet kap a mozgásfejlesztés.

– Nagyon hasznos dolog, ha a gyerekeket már óvodás korban megtanítjuk arra, hogy szeressék a mozgást – összegezte.

Borkáné Dudás Mónika, a Makói Általános Iskola és Művészeti Iskola intézményvezetője elmondta, 23 éve szervezik meg ezt a rendezvényt.

– Igyekszünk az óvodával közösen felkészíteni a gyerekeket az iskolára. A testnevelő kollégák olyan feladatokat állítanak össze, amikben a mi iskolásaink vezényelnek, segítenek és a Kelly Tánccsoport is köszönti a gyerekeket egy kis mozgással.

Két osztály indul jövőre az Almásiban, egy informatikai és testnevelés emelt szintű óraszámmal.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next