Hírek Külföld

Trump lett a 45. amerikai elnök – Mit szól hozzá?

Donald Trump, az amerikai Republikánus Párt jelöltje helyi idő szerint szerda hajnalban bejelentette győzelmét az elnökválasztáson, és ehhez demokrata párti vetélytársa, Hillary Clinton telefonon gratulált neki, elismerve saját vereségét. Ön mit szól ehhez? Szavazzon!

MTI

Donald Trump beszédet mondott hívei előtt a párt választási főhadiszállásán, és beszámolt arról, hogy ő is gratulált Hillary Clintonnak, aki – mint fogalmazott – kemény ellenfele volt a kampányban. Hangsúlyozta: köszönettel tartozunk Hillary Clintonnak mindazért a szolgálatért, amelyet az elmúlt években az amerikai nemzet érdekében tett. Az új elnök köszönetet mondott híveinek is, és hangsúlyozta: valamennyi amerikai elnöke leszek, ez nagyon fontos nekem.

A milliárdos üzletemberből lett politikus egységre szólította fel az amerikai nemzetet, republikánusokat és demokratákat egyaránt.

– Együtt kell működnünk, egyesülnünk kell – jelentette ki. Az amerikai nemzet újjáépítését és – mint fogalmazott – az amerikai álom megújítását ígérte.

Mit szól ehhez az eredményhez? Szavazzon a Facebook oldalunkon!