Makó

Visszahozná a támogatott kezeléseket az új fürdőigazgató

December 1-jétől Gergely Gábor veszi át a fürdő irányítását. Az új igazgató nagy tervekkel vág neki az új kihívásnak. Scheitzner Beáta a vendégek és a városvezetés bizalmát is megköszönte.

Gajáta Fanni – Makó

Scheitzner Beáta 2013 áprilisában kapta meg a makói Hagymatikum Gyógyfürdő vezetésének feladatát. A felkérést új kihívásnak tekintette, ezért is fogadta el. Azonban három és fél év után lemondott pozíciójáról, hogy egy újabb nagy feladatnak nézzen elébe.

– Az a megtiszteltetés és megkeresés ért, hogy a Miskolc Holding Zrt-nél fürdődivíziónak a vezetője legyek. Ez azt jelenti, hogy négy létesítmény fog hozzám tartozni: a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, a Selyemréti fürdő és a Diósgyőri Várfürdő – tudtuk meg leköszönő igazgatótól, aki a városvezetés és a vendégek bizalmát is megköszönte. – A Hagymatikum mindig a szívem csücske lesz, ugyanis itt kezdtem a fürdős pályafutásomat.

dsc_6051

Az Észak-magyarországi város új terep lesz Scheitzner Beátának és családjának. Mint elmondta, főleg azért is lesz kihívás ez az új munka, ugyanis Miskolcon egyszerre négy fürdőt kell majd irányítani, illetve az ott dolgozók is ismeretlenek lesznek számára.

Gergely Gábor leendőbeli igazgatónak is kihívás lesz a Hagymatikum vezetése. A szakember 2 évig irányított a Grand Hotel Gloriust, s a fürdő vezetőjével is jó kapcsolatot ápolt. Elmondta, külföldi turisztikai bemutatókra nem csak a város és a hotel jó hírét vitte el, hanem a gyógyfürdőjét is. Ezeknek az expóknak köszönhetően rengeteg tapasztalatot is szerzett.

– Nagyon nagy köszönet jár a fürdő igazgatójának, hogy ilyen jó helyzetbe hozta a Hagymatikumot. Természetesen, ezt könnyebb átvenni, mint amikor mínuszból indulunk, de hatalmas feladat is, hogy megtartani az eddigi eredményeket, illetve megfelelni annak az elvárásnak, hogy még jobb eredmény produkáljunk – fogalmazott Gergely Gábor.

dsc_6071

Már tervei is vannak a leendő igazgatónak: elmondta, minél hamarabb napirendre szeretné tűzetni kistérségi lakosok számára a társadalombiztosító által támogatott gyógykezeléseket. Emellett – a fejlesztések során – újabb élményelemekkel bővíteni a fürdőt. Tapasztalatait, amelyet egy barcelonai kiállításon szerzett, nem csak a városvezetéssel és a műszaki osztállyal osztja meg, hanem a Makovecz-irodával is.

– Ez hosszútávon a fürdő eredményességét fokozhatja – véli a leendőbeli igazgató.

Kérdésünkre, miszerint saját vállalkozását hogyan tudja majd összeegyeztetni a fürdő vezetésével azt válaszolta, hogy először fél év türelmi időt kért, hogy megismerhesse az egységet, illetve az új koncepciót össze tudja állítani. Ebben a 6 hónapban az segíti, hogy saját vállalkozásában téli szünetet tart. Kollégái a karbantartást egyedül végezték az elmúlt években is. A jövő évi terveit a Csillagösvényre is elkészíti.