Makó Színes

Márton-napi libalakoma a Gloriusban

A tavalyi nagy sikerrel való tekintettel, november 11-13. között újra megrendezik a Márton-napi liba lakomát a Grand Hotel Gloriusban.

MH-Makó

A különleges libamenüt, mely három napig lesz elérhető az étteremben, már hetekkel ezelőtt összeállította Fodor Krisztián séf. – A fogások között megtalálható lesz például a pecsenye libamájpástétom sózott citrommal és hagymával, vagy éppen a lassan sült libacomb sült hagymás burgonyával, lila káposztával és aszalt szilvás jus-sel – tudtuk meg az ötletgazda főszakácstól, aki az étkek mellé nemes italokat is ajánlott: – Márton nap alkalmából a vendégek nem csak a libával készült fogásokat keresik, hanem a különleges borok kóstolására is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen ez az új borok ünnepe is. Ehhez a Glorius idén az Etyeki kúria, a Takler, és Günzer ház boraival készül.

A makói négycsillagos hotel tehát már felkészült a novemberi jeles alkalomra, amelyet szeretettel ajánl mindenki figyelmébe. – Tökéletes alkalom lehet ez akár egy nagyobb baráti társaság számára is, akik kicsit szeretnének lazítani szombat este, de mégis minőségi ételekre és italokra vágynak – invitál Rosta Enikő, a szálloda marketing vezetője. – A nagy érdeklődés miatt, mindenképpen szükséges asztalt foglalni, így bíztatok mindenkit, hogy ne hagyja az utolsó pillanatra a döntést, és tartson velünk egy igazi bőséges lakomára.

+++

Márton napi ajánlat
2016. november 11.-13.

Előételek 1450,-/ad.
Pecsenye libamájpástétom sózott citrommal és hagymával.
Füstölt lúd tatár vajon pirított kaláccsal.
Leves 1250,-/ad.
Gúnár leves zöldséges üveg tésztával.
Parmezános árpaleves libahússal.
Főétel 3750,-/ad.
Lassan sült libacomb sülthagymás burgonyával, lilakáposztával és aszalt szilvás jus.
Székely káposzta füstölt gúnárcombjával.
Desszert 1250,-/ad.
Lúdláb tortácska cigánymeggy sziruppal.

430 Ft/0,1l   3200Ft/0,75l
Etyeki Kúria White 2016
       Takler Pinot Noir Rozé 2016  
       Günzer,,Szüret”  Portugieser 2016

glorius-marton-nap