Hírek Makó

Gergely Gábor lett a fürdő igazgatója

Rendkívüli testületi ülést hívott össze Farkas Éva Erzsébet polgármester hétfő délelőtt. A képviselők elfogadták makói önkormányzat vagyonáról, és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló önkormányzati rendelet módosítását és megszavazták a Hagymatikum Gyógyfürdő vezetőjét is.

Gajáta Fanni – Makó

Egy tartózkodással fogadta el a makói grémium a makói önkormányzat vagyonáról, és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló önkormányzati rendelet módosítását.

dsc_6053

Zárt ülésen választották meg a Hagymatikum Gyógyfürdő új igazgatóját. Mint ahogy már mi is írtuk, Scheitzner Beáta tisztségéről lemond és december 1-jétől Miskolcon kezdi meg a munkát. A makói képviselő-testület Gergely Gábort, a Grand Hotel Glorius egykori direktorát kérte fel a munkára. Ahogy ő mondta, meglepetésként érte, hogy megkeresték, illetve Scheitzner Beáta távozása is.

dsc_6060

–  Magamban úgy értékelem, hogy az elmúlt 3 éve értékelése ez a felkérés, hogy ebben a helyzetben a városvezetés engem keresett meg. Úgy érzem, hogy az összegyűjtött tapasztalatomat, amit az utóbbi 3 év kiállításain, kapcsolataimon keresztül összegyűjtöttem, ezt ennél jobb helyen nem is tudnám kamatoztatni – fogalmazott a leendőbeli igazgató.