Makó Sport Térség

Férfi kéziseink jobbak voltak a túrkeveieknél

A Makó KC férfi kézilabdásai 36-25-re verték meg a Túrkevei VSE-t hazai környezetben.

Albert Barbara – Makó

A makóiak a múlt heti vereségük utáni bizonyítási vággyal léptek pályára s ez meglátszódott a teljesítményükön. A hazaiak már az első félidőben több gólos előnyt szereztek (17-13).

dsc03940

A második 30 percben a Maros-partiak továbbra is támadó szellemben kézilabdáztak és még jobban elhúztak az ellenféltől. A helyiek és a túrkeveiek is sok pontatlanságot követtek el, főleg a védelemben. A Makó KC 36-25-re nyerte meg a találkozót.

dsc03944

– Minden egyes győzelemnek örülni kell, sokat dolgoztunk érte, viszont sok hibával játszottunk. A védekezésünkkel nem vagyok elégedett, sok gólt kaptunk ettől a fiatalokból álló csapattól. Ennél jobban is tudunk védekezni, ma körülbelül csak 60 százalékot nyújtottunk. Sajnos két játékos megsérült, remélem, hogy nem komoly. Peti és Martin nagyon hiányzott a védekezésben, s mivel szűk a keretünk, nagyon rosszul érintett bennünket. A következő állomásunk Mezőtúr, talán az ő stílusuk jobban fekszik, de idősebbek, rutinosabbak, viszont igyekszünk a bravúrra – mondta a mérkőzés után Gera Norbert, a makóiak vezetőedzője.

dsc03948