Színes

Dér Heni visszajönne még Makóra

A Hagymatikum Gyógyfürdő halloweeni napján Dér Heni lépett fel. Az énekesnő nem először járt a Maros-parti városban: annyit elárult, olyan régen volt Makón, hogy akkor még nem is állt a Makovecz-épület.

Gajáta Fanni – Makó

Makói fellépése előtt sikerült interjút készíteni a csantavéri énekesnővel. Mint kiderült, Dér Heni nem ünnepli a Halloweent, ugyanis amikor mások pihennek, ő dolgozik. Az ősz egyik közkedvelt zöldségéből, a tökből szívesen készít valami finomságot, egyik kedvenc a sütőkrém leves.

dsc_5892

Bár a nyárnak vége, az énekesnő így sem unatkozik. Hétvégente koncerteket ad, így nem esik ki a ritmusból – ahogy ő mondta. Viccesen hozzátette, hogy ilyenkor van ideje megfázni is. Azonban szabadidejét is aktívan tölti, főként barátaival, de imádja az extrém sportokat, a rallyt és a versenyautókat. Hétvégén is lehetősége akadt kipróbálni egy ilyen autót.

dsc_5877

– Voltam már nálatok. Azt elárulhatom, hogy akkor még nem épült meg ez a fürdő. Szóval nem ma volt – válaszolta arra a kérdésre, hogy volt-e már Makón. – Nagyon sok jót hallottam erről a helyről, s mindig is terveztem, hogy ellátogatok ide. Kapóra jött az alkalom, most körbe tudom nézni. Azt el tudom mondani, hogy hatalmas ez a hely.

Bár a koncert miatt kevés ideje volt az énekesnőnek körbe járni Makót, azonban tervezi, hogy családjával vagy barátival sikerül eljönnie újra a Hagymatikumba pihenni, kikapcsolódni.

dsc_5900

– Jelenleg egy hónapos alkotói műhelymunkában veszek részt. Ez az az időszak, amikor az egész éves dömpingnek egy csendesebb korszakát éljük. Így egy picit tudok a családommal foglalkozni, kikapcsolódni – ha marad időm – és reggeltől estig stúdióban alkotni újabbnál újabb dalokat – árulta el a jövőbeli terveit az énekesnő.