Makó Sport Térség

Szoros lett a junior kézilabda meccs vége

A Makó KC férfi junior csapata 30-31-re kikapott a Túrkevei VSE-től a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

A csapatok elszántan kezdték a mérkőzést s ez kapkodáshoz vezetett. A vendégek a 3. percben megszerezték a vezetést majd elhúztak 4-1-re. A hazaiak a 8. percben viszont kiegyenlítettek (5-5). A 18. perctől a túrkeveiek három-négy gólos különbségre tettek szert. Az első félidő 15-20-ra végződött az ellenfél javára.

dsc03961

A második játékrészben a Maros-partiak igyekeztek felzárkózni, de nem sikerült, mert a rivális jól védekezett, ami remek kapusteljesítménnyel párosult. Az utolsó percekben a helyieknek sikerült megközelíteni egy gólra a vendégcsapatot, azonban pontot már nem tudtak menteni.

dsc03960

– Elsősorban a fegyelem hiányzott a mai mérkőzésből, amit úgy gondolom, az első félidőben vesztettünk el. A második 30 percben futottunk az eredmény után és csak szépíteni tudtunk. Szoros lett a találkozó vége, de hiába, mert így is a túrkeveieké a két pont. A meccs előtt felhívtam a fiúk figyelmét, hogy ez egy futós csapat, ha elveszítjük a labdát, azonnal vissza kell szaladnunk. Az első játékrészben mintegy 10 gólt indításból kaptunk, ami egyértelműen fegyelmezetlenségre utal. A Túrkeve egy erős ellenfél volt, eddig mindig nyert, egy jó képességű csapat, sajnos hiányzott az a plusz belőlünk. Remélem, hogy a következő mérkőzésen jobban kézilabdázunk és győzünk, mert a fiúk képesek rá – értékelte a meccset Kozák István, a Makó KC férfi junior csapatának vezetőedzője.

dsc03958