Makó Sport Térség

Hozták a kötelező három pontot a makói focisták – videóval

Az M-Foci Kft. 6-2-re győzött a Kisteleki TE ellen hazai szurkolók előtt.

Albert Barbara – Makó

A meccs kiegyenlítetten kezdődött, mindkét csapat előtt adódott lehetőség. A makóiak a 15. percben megszerezték a vezetést Gémes Bence révén. Pár perccel később a hazaiak 2-0-ra növelték előnyüket Kalász Zoltán góljával. A vendégek nem adták fel a mérkőzést és a 23. percben Bertók Gábor szépített. A Maros-mentiek egy kicsit visszafogottabban fociztak majd váratlan fordulat következett be, hiszen a 40. percben az ellenfél tizenegyeshez jutott, melyet Koncz Róbert értékesített. Az első játékrész 2-2-re végződött.

A második félidőben a helyiek kicsit összekapták magukat és az 51. percben Gémes Bence a hálóba lőtte a labdát, nem sokkal később pedig Kalász Zoltán ismét betalált. A kistelekiek előtt adódtak helyzetet, de nem sikerült próbálkozásaikat gólra váltaniuk. A 74. percben Varga Richárd egy bal oldali szabadrúgásból volt eredményes. A 90. percben Solymosi Attila is találatot jegyezhetett s ezzel a hazaiak 6-2-re eldöntötték a találkozót.

dsc03923

– Botrányos volt az első játékrész, valószínűleg, a fiúk azt gondolták, a mez meg a cipő rúgja a gólokat. Ilyen felfogásban 15 perc után vezettünk 2-0-ra, egyszerűen érthetetlen, ezután mi járt a fejekben. A szünetben elmondtam, 45 perc van, hogy küzdjenek a becsületükért. Ez a teljesítmény elfogadhatatlan, nem ezért edzünk heti háromszor, négyszer vagy ötször. Úgy vélem, elgondolkoztak rajta, mert a második félidő már máshogy alakult. Játékban a szünet után sem voltunk jók, de fontos a három pont, amit megszereztünk. A jövő héten nem lépünk pályára, így lesz egy kis időnk, hogy rendet rakjunk a fejünkben – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

dsc03913