Makó Sport Térség

Több csapatnak is szurkolhatunk a hétvégén

Az M-Foci Kft. a Kisteleki TE-t fogadja, az Apátfalva SC a Csanytelek SC ellen lép pályára idegenben, a M-Foci Kft. II pedig az Üllési ISE otthonába látogat szombaton. A Makó KC férfi kézilabdásai szombaton a Túrkevei VSE ellen játszanak, míg a női csapat vasárnap a Fiatal Kézilabdások SE-vel mérkőzik meg a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

Az M-Foci Kft. a szentesi győzelem után a tizedik Kistelekkel csap össze. Az elmúlt idényben 4-2-re nyertek a Maros-mentiek. A hazaiak jelenleg másodikként várják a találkozót.

dsc03815

Az Apátfalva SC a múlt hétvégén 2-2-es döntetlent játszott a Zsombó SE ellen. A csapat hetedik a tabellán és két pont különbséggel áll a tizedik csanytelekiek előtt.

dsc03221

Az M-Foci Kft. II veretlenségi sorozata tovább folytatódott, hiszen 6-0-ra verték meg a Nagymágocs SE-t. A makóiak magabiztosan vezetik a bajnokságot, következő állomásuk Üllés.

dsc02454

A Makó KC férfi kézilabda csapata szombaton a hetedik túrkeveiek ellen javíthat. A női kézilabdások vasárnap az ötödik Fiatal Kézilabdások SE-vel játszanak. A Maros-menti lányok másodikok a tabellán, a szarvasiak csak jobb gólkülönbséggel vezetik a bajnokságot.