Hírek Makó

Dupla fizetés jár a KLIK-eseknek? Már megint kétszer utaltak! FRISSÍTVE

Dupla fizetést kaptak néhányan a makói iskolákban dolgozók közül. Egyszer már volt hasonló. Most újra megesett. Ön is érintett? Szóljon!

Major Zsuzsanna – Makó

– Kétszer is jelzett a telefonom ma reggel, hogy átutalták a fizetést. Leellenőriztem, az összeg a duplája. Egy másik kollégám is ugyanígy járt. A többiekről nem tudok – nyilatkozta portálunknak egy, a neve elhallgatását kérő dolgozó.

Ő és kollégája az egyik makói általános iskolában dolgozik. Hozzá tette, nem ez az első ilyen alkalom. Legutóbb az év elején történt hasonló. Akkor vissza kellett utalniuk a jogtalan részt. Valószínű most is így lesz. Csak az érthetetlen, hogyan eshet meg ilyen egy éven belül kétszer is.

Februárban az járta be az országos sajtót, hogy a tanártüntetések a megyében egyik legismertebb alakja is így járt. Horváthné Oláh Mária valószínűleg a bérszámfejtés hibájából kapta meg többször a fizetését, amit vissza is utalt.

Levelet írtunk a KLIK- nek,melyben azt kérdeztük:

- Hányan kaptak novemberben dupla fizetést?
- Melyik iskolákban dolgozók érintettek?
- Hogyan történhetett ez?
- Mit tegyenek a duplán kapott pénzzel?
- Ki a felelős ezért?

Amint megkapjuk a választ, frissítjük cikkünket. A válasz 17.05 perckor megérkezett. Szó szerint közöljük:

Tisztelt Major Zsuzsanna!

Újságírói tevékenysége a hatályos jogszabályok szerint igazolásra került, ezáltal megtisztelő megkeresése vonatkozásában az alábbiakról tájékoztatom:

A dupla bérutalás előre nem tervezhető, technikai probléma miatt következett be, a szükséges teendőkről a Makói Járás 8 intézményében minden érintett munkavállaló érdemi tájékoztatást kap, akiket sem anyagi sem egyéb jellegű hátrány nem ér, tekintettel arra, hogy a releváns banki tranzakciós költséget a munkáltató megtéríti.

Munkájához további sok sikert kívánok!

 

Ha önnek is kétszer utaltak fizetést, írjon nekünk!