Makó Sport Térség

6-1-re nyertek az u-19-es focisták

Az u-19-es Maros-menti UFC 6-1-es sikerrel zárta a DAFC Szeged elleni mérkőzést hazai pályán. A makói csapat jelenleg harmadik a tabellán.

Albert Barbara – Makó

A Maros-mentieknek jól kezdődött a meccs, mert már a 12. percben megszerezték a vezetést Megyesi Martin révén. Az ellenfél nem adta fel az összecsapást s igyekezett szépíteni. A 32. percben viszont Herczeg Barnabás növelte a hazaiak előnyét. Az együttesek 2-0-val mehettek a szünetre.

jo

– Teljesen elégedett vagyok a hat góllal, több találatot is szerezhettünk volna, bár nem szabad elégedetlenkednünk az eredménnyel. Mindent beleadtunk a meccsbe, úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet. Jó lenne, ha sikerülne az első hely a bajnokságban, de mindenképpen dobogósak szeretnénk lenni. Sok labdát szerzek, melyeket jól megjátszok, gyorsítom a játékot. A felnőtt csapathoz is járok edzésekre, nagyon szeretnék lehetőséghez jutni – számolt be Czebe Ádám, a makóiak középpályása és a találkozó egyik gólszerzője.

A helyiek nem elégedtek meg az eredménnyel és a második félidőben tovább folytatták jó játékukat. Az 51. percben Herczeg Barnabás másodjára is betalált a hálóba, majd nem sokkal később Krajnyák Attila góljának örülhettek a szurkolók. A 72. percben Czebe Ádám szintén találatot szerzett, ezután pedig Herczeg Barnabás mesterhármast jegyezhetett. Az 85. percben a szegediek játékosa, Albert Csaba messziről a kapuba lőtte a labdát, így a mérkőzés 6-1-re végződött a makóiak javára.

dsc03901

– Az ellenfél jelenlegi helyezése nem tükrözi a játékukat, hiszen egy erős, jó együttes. Sajnos a legutóbbi két mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk, de a fiúk nagyon motiváltan léptek pályára, végig küzdöttek, hogy bebizonyítsák ott a helyünk a dobogón. Büszke vagyok a csapatra, magabiztosan hozták a mérkőzést – mondta Brakszatórisz András, az u-19-es Maros-menti UFC vezetőedzője.