Makó Sport Térség

Újabb három pontot zsebeltek be a makóiak – videóval

Az M-Foci Kft. 2-0-ra győzött a Szentesi Kinizsi SZITE ellen idegenben.

Albert Barbara – Szentes

A meccs elején főleg a középpályán zajlott a küzdelem, a hazaiak többször eljutottak a vendégek kapuja elé. A 29. percben Galló Gergő megsérült és el kellett hagynia a pályát. A csereként beálló játékos, Vajna Martin János a 33. percben egy jó labdát kapott Gémes Bencétől és gólt rúgott. A kapott találat megzavarta a szentesieket és két perccel később Vajna Martin János egy szép támadás után ismét a hálóba juttatta a labdát. A vendégcsapat a félidő végén akár még több gólt is szerezhetett volna.

A második játékrészben a helyieknek adódtak lehetőségek, de nem éltek velük. A Maros-mentiek igyekeztek megtartani a kétgólos előnyt, főleg a védekezésre koncentráltak, de így is Vajna Martin János majdnem mesterhármast lőtt. Több találat már nem született, 2-0-ra nyertek a makóiak.

dsc03834

– Az első félidő jól sikerült, vezettünk 2-0-ra, helyenként jól játszottunk. Talán sokat hibáztunk saját térfelünkön, elképzelhető, hogy a fáradtság miatt. Azt kértem a fiúktól, ne adják fel a labdabirtoklást. Kértem, próbáljanak egy kontratámadást befejezni és 3-0-nál lezártuk volna a mérkőzést. Az ellenfél próbálkozásait, támadásvezetéseit kicsit meddőnek láttam. Úgy gondolom, teljesen megérdemelten győztünk. Nagyon fontos, hogy négy meccs alatt csak egy gólt kaptunk, azt is tizenegyesből – értékelte a találkozót Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

dsc03813