Az M-Foci Kft. a Szentesi Kinizsi SZITE otthonába látogat, az Apátfalva SC a Zsombó SE-t, az M-Foci Kft. II pedig a Nagymágocs SE-t fogadja hazai környezetben szombaton. A Makó KC női kézilabdásai szombaton a Csorvási SK ellen játszanak idegenben, míg a férfi csapat vasárnap a Pick Szeged II-vel csap össze a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

Az M-Foci Kft. az algyőiek ellen aratott győzelme után a negyedik Szentesi Kinizsi SZITE ellen folytathatja jó szereplését a bajnokságban. A Maros-mentiek az elmúlt szezonban 1-0-ás vereséget szenvedtek. A hazaiaknak nem lesz könnyű feladatuk, hiszen elég sűrű a programjuk, sőt szerdán kupameccset játszottak a Videoton ellen. A makóiak jelenleg másodikok, de nyerniük kell, ha bajnokok szeretnének lenni.

dsc04186

Az M-Foci Kft. II 4-1-re verte meg a Kiszombor KSK-t, így kilenc győzelemmel állnak a tabella élén. A helyiek következő állomása a nagymágocsiak elleni találkozó.

dsc01889

Az Apátfalva SC a hétvégén 2-1-es vereséget szenvedett a Csengelétől. A fiúk ismét nehéz feladat előtt állnak, mert a harmadik helyezett Zsombó ellen kell bizonyítaniuk.

dsc02347

A Makó KC női kézilabda együttese a csorvásiakkal mérkőzik meg idegenben. A lányok remekelnek a bajnokságban, így éllovasok a tabellán is. A férfi kézisek az orosházi két pontot követően újabb győzelemre hajtanak a Pick Szeged II ellen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest