Készpénzt, ékszereket, régi pénzeket, órákat zsákmányolt Makón az ismeretlen tettest. 200 ezret kap a nyomravezető.
MH-CSMRFK
A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 ezer  forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A rendelkezése álló adatok szerint az ismeretlen tettes múlt szombatra virradóra behatolt a Makó, Széchenyi tér 25. I. emelet 4-es ajtószám alatti lakásba. Az elkövető onnan készpénzt, ékszereket, órákat, érméket, emlékérmeket, régi pénzeket tulajdonított el.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díj annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatóak, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest