Makó Sport Térség

Ikrek végezték a kezdőrúgást a Videoton ellen

Mészáros Levente Gergő és Mészáros Ádám Antal, a Maros-menti UFC u-11-es csapatának játékosai október 26-án ünnepelték születésnapjukat, ezért ők kezdték meg az M-Foci Kft. Videoton FC elleni kupameccsét.

Albert Barbara – Makó

Mészáros Levente Gergő és Mészáros Ádám Antal október 26-án lettek tíz évesek. Mindketten régóta fociznak és céljuk, hogy profi szinten űzzék a sportágat.

– Imádjuk a futballt, mert csapatjáték, küzdeni kell egymásért és az eredményért. Általában az Inter Ligában és a Bozsik-programban szoktunk részt venni. Mindketten a védelemben játszunk, alapembereknek számítunk a csapatban, a labdafelhozatalban érezzük magunkat a legjobbnak – árulta el az ikerpár.

dsc03669

A makói u-11-es labdarúgók heti három edzésen vehetnek részt, melyet Mazura Zoltán tart. A fiúk alig várták a Videoton elleni meccset, hiszen nagy élmény élőben látni egy sztárcsapatot. Ádám előzetes tippje beigazolódott, hiszen a Videoton nyert, viszont Levente inkább szoros mérkőzésre számított.

– Egyébként a Fradinak szurkolunk, álmunk, hogy egyszer mi is szerepelhessünk az élvonalban. Úgy érezzük, jól focizunk, és talán esélyesek lehetünk – mondták a fiatal tehetségek.