Makó

Őszi feltöltődés a Hagymatikumban

Az előző években hagyománnyá vált az őszi- és tavaszi időszakban a nyugdíjas bérletek értékesítése a Hagymatikum Gyógyfürdőben. A megszokottól eltérően, idén egyhavi bérletet is megválthatnak a feltöltődésre vágyó szépkorúak.

Gajáta Fanni – Makó

Mint ahogy tavasszal is, ősszel is bérletet válthatnak a nyugdíjas vendégek a Hagymatikum Gyógyfürdőbe. Ez az akció népszerű a szépkorú fürdőzők körében, ugyanis nagyon kedvező áron válthatják meg az egy vagy kéthavi bérleteket, amelyet hétköznap tudnak felhasználni.

– Eddig kéthavi formátumban létezett ez a bérlettípus, azonban felmerült az igény arra, hogy havi bontásban is elérhető legyen nyugdíjas vendégeink számára – tudtuk meg Scheitzner Beáta ügyvezető igazgatótól.

A havi bérleteket 4 ezer forintért lehet megváltani és október 17. és november 18 vagy november 21. és december 23. között lehet felhasználni, hétfőtől péntekig. A névre szóló bérlethez nincs más szükség, mint egy nyugdíjas igazolványra és rengeteg szabadidőre, kikapcsolódására. Az akció más a fürdő medenceszolgáltatásait tartalmazza.

oszinyugdijasberlet