Makó Térség

A jótékonyságot szolgálta a VargaBalett bálja

A VargaBalett Táncműhely szombaton negyedik alkalommal rendezett jótékonysági bált a Koronában. Mintegy 160 vendég támogatta a balettosok munkáját.

Albert Barbara – Makó

– Nagyon boldog vagyok, hogy rengetegen eljöttek a bálra, csúcsot döntöttünk a létszámmal. Célunk, hogy támogassuk a növendékeinket, fellépési lehetőségeket biztosítsunk nekik, elvigyük őket különböző fesztiválokra, jelmezeket, ruhákat varrathassunk nekik – mesélte Varga József, a VargaBalett Táncműhely elnöke és egyik oktatója.

dsc03511

A bál Cseh Antal, a Szegedi Nemzeti Színház operaénekesének, Zabos Regina, Székesfehérvár 2015 év hangjának, valamint a Dejavu vonósnégyesnek a produkcióival kezdődött. Szilágyi Annamária színművész szintén műsorral kedveskedett a vendégeknek. A hangulatért a Coco Bongo zenekar felelt.

dsc03494

– Hihetetlenül hálásak vagyunk azoknak a makói, szegedi, hódmezővásárhelyi szülőknek és vállalkozóknak, akik támogatják munkánkat. Többen tárgyakat ajánlottak fel, amiket tombolán sorsolunk ki. A következő állomások a táncműhelyünk életében a novemberi növendék koreográfus verseny és a decemberi Diótörő előadásunk – számolt be a balettmester.

navigate_before
navigate_next