Makó Sport Térség

A jó szereplésben bizakodnak a csapatok

A Makó FC az Algyő SK-val csap össze, az Apátfalva SC a Csengele KSE otthonába látogat, a Makó FC II a Kiszombor KSK ellen mérkőzik meg idegenben szombaton. A Makó KC női csapata az Abonyi KC-nál játszik.

Albert Barbara – Makó

A Makó FC a múlt heti szegedi sikert követően az Algyőt fogadja hazai pályán. A két együttes közt csak két pont a különbség, ezért a Maros-mentieknek mindenképpen győzniük kell, hogy biztosítsák harmadik helyüket a tabellán. Tavaly a kupában találkoztak a csapatok, döntetlen után tizenegyesekkel kaptak ki a makóiak.

dsc06056

Az Apátfalva SC két győzelem után a második Csengelénél folytathatja jó szereplését. A vendégek jelenleg a hetedik helyen állnak, de mivel szoros a küzdelem a középmezőnyben, ha nyernek, akár felzárkózhatnak a dobogóra. A Makó FC II még mindig vezeti a másodosztályú bajnokságot és bizakodóan várhatja az ötödik Kiszombor elleni találkozót.

dsc02356

A Makó KC női kézisei az utolsó előtti Abonyi KC-val mérkőznek meg. A lányok három meccset nyertek meg zsinórban, így másodikok a bajnokságban.