Hírek Makó Színes

Minden napra jut akció a Hagymatikumban!

Tematikus hétköznapokat vezettek be a fürdőben. Miért jó ez? Mert van egy csomó akció!

Major Zsuzsanna – Makó

– Minden hétköznapon valamilyen kedvezménnyel várjuk a vendégeket. Hétfőn belépőjegy kedvezmény lesz, a keddi napon a masszázs és wellness szolgáltatásokon van a hangsúly.  A szerda a szaunáé, ingyenes szaunaszeánszokkal várjuk a vendégeket. Csütörtökönként a beauty részlegen dolgozók várják a szépülni vágyókat különböző akciókkal – mondta Scheitzner Beáta, a fürdő igazgatója.

tematikushetkoznapokweb1

Így áll össze tehát a tematikus akció a Hagymatikumban. Azért éppen ezeket a szolgáltatásokat akciózták, mert a vendégek, a visszajelzések alapján ezeket szerették volna kedvezményesen kipróbálni. A tapasztalatok azt is mutatják, hogyha egyszer valaki kipróbál akciósan egy szolgáltatást, később is igénybe veszi.

Részletesen itt vannak az akciók, amelyek a fürdő honlapján talált információ szerint márciusig lesznek érvényben:

Kedvezmény hétfő:

50% kedvezményt biztosítunk a fürdőbelépő jegy árából. (Egyéb kedvezménnyel össze nem vonható. 50% a 2400 Ft-os és az 1800 Ft-os napi jegyekből kerül levonásra. Szaunára nem vonatkozik.)

Masszázs kedd: 

Minden kedden más – más masszázs szolgáltatásunk 50%-os kedvezménnyel érhető el. (Az adott hónapra vonatkozó listáról bővebb információt a recepcióról kaphatnak vagy a honlapon találnak.)

Szauna szerda: 

Ingyenes szauna szeánszok vehetők igénybe a nap folyamán. (Érvényes fürdőbelépő jegy mellett. A szeánsz regisztrációhoz kötött, limitált férőhellyel.)

Szépség csütörtök:

Kedvezményes szolgáltatások vehetők igénybe a fürdő Beauty részlegén: Orchidea szalon, Boglárka fodrászat, Gigi kozmetika. (Bővebb információt a havi aktualitásokról a Beauty részleg vagy a fürdő recepciós munkatársaitól kaphat.)

Október hónapra a kedvezmények:

–        Orchidea szalon: 50% kedvezmény a szolárium használatára

–        Boglárka fodrászat: 30% kedvezmény a férfi hajvágásra

–        Gigi kozmetika: 20% kedvezmény a kiskezelésre + egy ajándék szemöldökszedés