Hírek Makó Színes

Kilenc dédunokának örül a 90 éves Kati néni

És öt unokájának, meg öt gyermekének. Ma, szerdán köszöntötte Czirbus Gábor alpolgármester.

Major Zsuzsanna – Makó

Nagyon büszke mind a kilenc dédunokájára a 90 éves Müller Katalin. Pontosan a mai napon töltötte be a 90. születésnapját, ez alkalomból köszöntötte a város alpolgármestere. A Bonyhádról származó Kati néni 16 éves kora óta él Makón. A Zöldértnél, majd a városi ügyészségnél hivatalsegédként dolgozott. Sokan ismerik, szeretik a városban.  Mindig, mindenkihez volt egy, két kedves szava, vagy jó szándékú, segítőkész válasza.

dsc_0591

Férje sajnos már nem él, de népes családja mindig gondoskodik arról, hogy sose érezze magát egyedül. Bár az unokák és dédunokák nagy része nem a városban él, két lánya szinte mindig vele van. Egyikük, Bodré Zsuzsanna kedvesen öleli át ezen a fotón édesanyját, amíg testvére finom pogácsával, és innivalóval kínálja a vendégsereget.

dsc_0576

Azt mondta, ő  legkisebb a testvérei közül, mint régen most is együtt főznek a konyhában. Igaz Kati néni már inkább csak besegít, krumplit pucol, húst paníroz vagy csak tanácsokat ad. A napja nagy részét ugyan a lakásban tölti, de ki, ki sétál a kertbe. Szereti tudni, mi, hogyan áll.

dsc_0590

Kati néni fekete erdő tortát kapott, rajta 90-es számot jelző gyertyával. Azt mondta, ez a kedvence. Régen ő is sokat sütött. Kértük, kívánjon valamit, amikor elfújja a gyertyalángot, és azt is, babonából inkább ne mondja el, mi volt az, hogy teljesülhessen.

A köszöntésről készült képeinket itt láthatják:

navigate_before
navigate_next