Makó Ország-világ Sport Térség

Könnyedén nyert az Apátfalva

Az Apátfalva SC 3-0-ra győzött az Üllési ISE ellen hazai szurkolók előtt.

Albert Barbara – Apátfalva

Az apátfalvi focisták a múlt heti idegenbeli győzelem után motiváltan fociztak, már az első játékrészben sok lehetőség adódott előttük, de nem sikerült kihasználniuk azokat. A 20. percben az üllésiek nem bírták a nyomást és Rakity György megszerezte a vezetést. A hazaiak ugyanebben a szellemben folytatták a játékot, a 41. percben Baranyi András révén növelték előnyüket. A helyi labdarúgók 2-0-val mehettek a szünetre.

dsc03221

– Az első félidőben már kialakulhatott volna a végeredmény, akár öt-hat gólos különbséggel. Higgadtabb helyzetkihasználást, megoldásokat vártam – árulta el Koczkás Zoltán, az Apátfalva SC vezetőedzője.

dsc03208

A második játékrészben gyengébben összpontosítottak a hazai fiúk és több hiba becsúszott. A 83. percben mégis Sarnyai Tamás találatával 3-0-ra lezárták a mérkőzést.

dsc03214

– Az eredménnyel elégedett vagyok, hiszen simán nyertünk, de a csapat tud ennél jobban is játszani, mint Nagymágocson tette. A koncentrálással volt a legnagyobb problémánk, valamint küzdöttünk egy kicsit a talaj minőségével. Úgy vettem észre, hogy egy-két játékos gyengébben teljesített a múlt heti meccshez képest. A második félidőben elfáradtunk és néha ütemtelenre sikerült egy-két becsúszásunk, amiket, ha jobban koncentrálunk, szabályosan megoldhattunk volna. A következő mérkőzésen a második helyezett Csengele ellen lépünk pályára. Nehéz találkozóra számítunk, ráadásul Farkas Dániel nem játszhat, ami még inkább megnehezíti a feladatunkat. Ha azt a szervezett játékot tudjuk produkálni, amit Nagymágocson, pontokat gyűjthetünk – mondta az apátfalviak trénere.

dsc03216