Makó Színes

Útvesztővé vált a makói könyvtár

Érdekes programot találtak ki a makói könyvtár új helyén szombaton.

Major Zsuzsanna – Makó

Az országos Könyvtári Napok keretén belül találtuk ki, hogy megkeressük a legügyesebb könyvtárlátogatókat, akik kitalálnak a könyvtárból ebben az útvesztőben. Ennek a költözés is aktualitást is adott, és úgy gondoltuk, hogy a játékos feladat során fel tudják közben fedezni a könyvtárat, hogy milyen állományrészt hol találnak. Aki vállalkozik a feladatra, apró ajándékot kapmondta Galamb Katalin, a makói József Attila könyvtár helyettes vezetője. 

dsc_0556

Berec Márta kisfiával,  Ördög Zalánnal próbálta ki a programot. Elmondta, rendszeres könyvtárlátogatók, szívesen jöttek. Zalán nagyon szereti a könyveket, és nekünk ez egy jó program. Zalán kedvencei a tűzoltóautós könyvek mesélte. Hozzátette, nagyon jó ötletnek tartja az útvesztőt, hátha kicsit többen jönnek majd később is az intézménybe.

dsc_0565

A 15 éves Csiszár Attila is részt vett az Útvesztőben. Azt mondta, azért, mert érdekesnek találta és nagyon szeret olvasni. Igazi könyvmoly, emellett több útvesztőben volt már, és ezt a makóit is nagyon izgalmasnak találta. A feladatok egy része könnyű, azt mondta, hogy sok könyvtárban járt már, de a városiban most először, pedig makói.

Galéria:

navigate_before
navigate_next