Hírek Makó Színes

Élő időjárás jelentés a makohirado.hun

Együttműködésben az ország egyik legnagyobb időjárás jelentő portáljával

Magyarországon először az idoinfo.hu portállal közösen élő, facebookos időjárás-előrejelzésbe kezdett a makohirado.hu. Minden este hét órától az idoifo.hu facebook oldalán kolléganőnk, Major Zsuzsanna élőben jelentkezik a másnapi időjárás-előrejelzéssel. A szöveget az IdőInfo portál meteorológusa készíti el, a legfrissebb információk alapján. Ezt kapja meg Zsuzsanna, és hétkor, élőben izgalmas helyszíneken és kreatív bejelentkezésekkel, egyelőre Makó térségéből. Ez hatalmas városmarketing lehetőségeket tartalmaz, hiszen megjelenhetnek a helyi nevezetességek, vagy a környező települések különleges, látványos helyei is. Itt jelezheti bárki, hogy velünk van és nézi a közvetítéseket.

Zsuzsitól nem áll távol az élőzés, tévében, rádióban is láthattuk már hasonló szerepben. Azt mondta szuper ötletnek tartja az együttműködést és számít a makóiakra is. Szeretné, ha támogatnák a jelentéseket azzal, hogy ők is figyelemmel követik és megosztják a tartalmakat. Szerinte Makón és a környéken is rengeteg értékes és gyönyörű hely van.

Az idoinfo.hu facebook oldalát jelenleg közel 50 ezen követik. Az első élő bejelentkezést egy nap alatt közel ugyanennyien látták eddig.

Ez volt az:

Élő

‎Posted by IdoInfo.hu on‎ שישי 14 אוקטובר 2016