A 18 éves Baróthi Balázs a Derekegyházi Otthon lakója kedden engedély nélkül távozott, s Makóra ment 17 éves testvéréhez, a Pápay Endre Iskolába járó Baróthi Attila Tamáshoz, akivel együtt tűntek el. Aki látta őket, értesítse a rendőrséget – olvasható az Eltűntek, megoszthatod Facebook csoportban. A Baróthi fiúk sorozatos szökéseiről korábban már mi is beszámoltunk.

“Baróthi Balázs a Derekegyházi Ápoló Otthon lakója. Most kedden távozott engedély nélkül az otthonból és ment Makóra az öccséhez a Pápay Endre Iskolába és csalta el Baróthi Attila Tamást. Attila állami gondozott közêpsúlyosan fogyatékos bipoláris affektiv zavara van.
Mindkét fiú állandó felügyeletre szorul, önálló életvitelre képtelenek. Jelenleg is szökésben vannak. Félő, hogy fogyatêkosságukból adódóan bűncselekmény áldozatai lehetnek. Balázs kb. 177 cm magas, vékony testalkatú, kék szemű, szemüveges. Ruházata ismeretlen. Kizárólagos gondnokság alatt áll. Attila kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű. Ruházata ismeretlen. Folyamatban van a gondnokság alá helyezése.

12-én Attilát látták Kiskundorozsmán. Eltűnésüket a rendőrségen bejelentették.

Kériük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma – tették közzé az Eltűntek, megoszthatod Facebook csoportban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest