Kék hírek

Lúzer tolvajok ütköztek kerítésnek, majd fának a lopott Wartburggal

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 32 éves férfit, aki társaival két segédmotort és három személyautót vitt el Mindszentről. Az ügy egyik gyanúsítottját már korábban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. Képünk illusztráció.
MH-CSMRFK

A feltételezett elkövetők a múlt vasárnapra virradóra másztak át egy mindszenti ház kerítésén, majd az udvarból három segédmotort és egy bukósisakot loptak el. Még ugyanazon az éjszakán másik ingatlanokból egy Lada és egy Wartburg gépkocsit is elvittek a gyanúsítottak. Előbbi járművel néhány utcát mentek, majd egy lakóház előtt megálltak, a Wartburggal Mártély és Mindszent között egy kerítésnek, majd egy fának ütköztek. A terheltek az összetört gépkocsit a helyszínen hagyták, majd elmenekültek.

Az egyik férfit a rendőrök 24 órán belül már gyanúsítottként hallgatták ki, két társát rövid időn belül őrizetbe vették. Ellenük lopás és jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás. A 20 éves B. Norbertet csütörtökön, a 32 éves B. Zsoltot ma helyezte előzetes letartóztatásba az illetékes bíróság.