Királylánynak, királynak és más meseszereplőknek öltöztek a magyarcsanádi óvodások szülei. Így lepték meg pénteken délelőtt a gyerekeket.

Major Zsuzsanna – Makó

Tapsoltak, ujjongtak a magyarcsanádi ovisok és bölcsisek a műsor alatt, amit néhány szülő adott elő nekik. Még énekes részek is voltak, ahol együtt daloltak. A legnagyobb örömöt mégis a mese váltotta ki, amiben a furfangos sündisznócska kivezette az erdőbe tévedteket, hogy végül ő maga is boldogságra találjon.

Locskai Zoltánné, Magyarcsanádi Hétszínvirág Református Óvoda és Bölcsőde vezetője elmondta, “Az Ősz Kincsei” című nap célja, hogy a gyerekek és a szülők együtt töltsék ezt a napot. – Egyfajta nyílt napként szolgál, a szülők ilyenkor bejönnek, együtt barkácsolnak, játszanak a gyerekekkel. Minden évben más, más téma köré épül a program. Az idén a szülők műsorral készültek foglalta össze az intézményvezető.

A gyerekeknek a program elején kérdésekre kellett válaszolniuk. Aki jól felelt, csokit kapott. Ezután jött az előadás, amiből itt mutatunk egy részletet:

https://www.youtube.com/watch?v=GdpAoBF6hno

Az Ősz Kincsei nyílt napra sütit és üdítőt is hoztak a szülők, amit együtt ettek, ittak meg a nap végén. Közös feladatmegoldásban is részt kellett venniük. Volt, ahol kukoricát morzsolhattak, máshol ragasztani, színezni kellett. Galériánkat itt láthatja:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest