A Makó FC az FK 1899 Szeged otthonában lép pályára, az Apátfalva SC az Üllési ISE ellen játszik hazai környezetben, a Makó FC II pedig a ST Mihály FC Sportegyesületet fogadja szombaton. A Makó KC férfi kézilabdásai az Újkígyósi KC-vel mérkőznek meg idegenben, míg a női csapat a Gyomaendrődi Liget Fürdővel csap össze a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

A Makó FC jelenleg harmadik a tabellán, de egy győzelemmel akár a második helyre is felkapaszkodhat, a szegediek csak egy ponttal állnak mögöttük. A Maros-mentiek tavaly 3-1-es győzelmet arattak idegenben. A makóiaknak a múlt heti döntetlen után nyerniük kell, hiszen nagy a harc a dobogós helyekért.

dsc03957

Az Apátfalva SC, ha megveri az Üllést, akár több helyet is javíthat a tabellán, mert elég szoros a küzdelem a középmezőnyben. A Makó FC II hibátlan teljesítménnyel, hat győzelemmel vezeti a másodosztályú bajnokságot. A hazaiak és a ST Mihály közt jelenleg hat pont a különbség.

dsc04246

A Makó KC női kézilabdásai szombaton a hatodik helyezett Gyomaendrődi Liget Fürdővel játszanak hazai pályán. A férfi csapat Újkígyósón zsebelheti be első pontjait a bajnokságban.

dsc03065

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest