Galéria Színes Térség

Őszt köszöntöttek az ovisok

Az Apátfalvi Bíbic Egységes Óvoda-Bölcsőde Maros utcai intézménye családi rendezvényt tartott. A kis-, közép- és nagycsoportos gyerekek nagy bedobással léptek fel tegnap a faluház színpadán.

Gajáta Fanni – Apátfalva

Őszköszöntő családi délután szerveztek az Apátfalvi Bíbic Egységes Óvoda-Bölcsöde Maros utcai óvodásai és óvónői a faluházban. A gyerekek rövid és színes műsorral készültek szüleiknek, nagyszüleiknek. Táncoltak, énekeltek, mondókát mondták és rövid szerepet is előadtak.

dsc_4258

A műsort követően a szülőket egy közös táncházra invitálták a gyerekek és az óvó nénik. A családi napot egy közös szendvicsezés zárta.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next

Papné Zsótér Eleonóra intézményvezetőtől megtudtuk, az őszköszöntő rendezvényüket – párhuzamosan – az összes óvodában ünnepelték. A Maros utcai intézmény azért a faluházban szervezte a programot, mert az esős idő miatt nem tudták az udvaron megtartani. Kiemelte, hogy a szülők tárgyi és anyagi támogatását nem tudja elégszer megköszönni. A segítségükkel nem csak a őszköszöntő valósulhatott meg, hanem a közösség még jobban összekovácsolódott.